Saturday, November 14, 2009

eXamiNation mOnTh- moNth Of nOveMbEr-

Owh, da lame tidak berblog…punya banyak mase tapi mase itu digunakan untuk membaca buku (bace ke?? ..hahha)…..Examination month…ye, aku paling benci exam..sebab aku tau, kadang2 tahap kemalasan aku di bulan peperiksaan sangat teruk..still mempraktikkan- kalau aku malas, maksudnya aku malas..jgn ganggu aku- punya pasal…aku still tak dapat kawal tahap kemalasan aku tu…dan, dikala aku stress, even waktu puncak malam ni n esok pagi exam, aku bleh bantai novel sebijik dua…tak ke bodoh tu orang kate…dan bulan peperiksaan sem ni dikelilingi oleh air mata..aku pun tak tau nape..asal tepon Umi cakap nak exam, nangis, asal tepon Umi nak tanya kaba, nangis, asal cakap ngan Ba btaw suh doakan aku, nangis, asal mesej Umi pagi ni jalan nak g exam, aku nangis, bahkan, time rtepon Umi nak mintak duit blanje pun bleh meleleh-leleh air mata wa cakap lu….haish!!!!...sampaikan Umi pun heran ..awat sem ni cengeng benor ni niey???arrrrggggg~~~ aku tak tau, aku tadek sebab..mungkin hormone, mungkin tekanan jiwa atau jugak mungkin hypertension..dan KAU- gastric aku- thanks coz banyak kali menjengah badan yang cekeding ni…aku tau minggu exam aku asyik makan megi je..tapi kot ye pun, takkan la aku g minum air gas setguk, ko terus serang sampai berguling2 aku malam tu…bongok la ko..aku minum skit je kot coz mengidam, tapi samapai ati ko buat aku camni… aaaaaaaaaaaaaaaaa..aku benci ko, aku Benci!! Benci!! Benci!!! (gaya iklan wimax yang cakap potong3x)

hurm...tu je aku bleh cakap..wallaweiii tul la...

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU