Sunday, September 6, 2009

maaf jika aku tak layak untuk kau!!!

Owh, alkisahnya bermula ngan gosip2 liar aku yang ntah sape cite aku pun da tak ingat…lagaknya cite tu bunyik cam ni:

“Ngan sape???? Budak tu??? Ya allah, bodoh gile nak amik budak tu dari budak yang da elok2 yang tu…”

Owh perasaan aku: maaf kan saya Kak!! Saya tadek perasaan ni..siyesla..tapi saya kesian kat orang yang terkena ucapan bodoh tu je..elok2 dia masuk uia, ko kate dia bodoh lagi???? Tak baik tul..hish2~~~ tak elok budak ni… walaupun aku suka kate orang bodoh..tu sebenarnya words peberet aku, tanpa ade ape2 maksud..sapa yang kenal aku da lame, dia tau...even dalam family ngan abg2 pun, diorang suka cakap camtu..heh~

Sape engkau nak judge hati orang wei???? ko tu CUPID ke wei????

Aku tau aku bukan anak yang bagus, aku jugak bukan adik yang baik, walaupun aku kakak yang agak garang, dan kadang2 kawan yang ngade2….tapi at least, jage hati kawan kau yang ko kenal dia lagi lame dari aku…tak kisah ko nak kate aku jahat..janji jgn ngate kawan2 ko yang ko rase ko da kenal hati budi dia….aku ni memang aku da tau aku jahat..nak buat cemana da tak ngupe gaya anak ustaz pun…so???? Ade masalah ??? sebab tu RAIHAN pesan dalam lagu nasyidnya dulu2:
iman tak dapat diwarisiiii
dari seorang hamba yang bertaqwa..
ia tak dapat dijual beli…
ia tiade ditepian pantai…

N still: NO COMMENT

2 comments:

IeKA Mohamed said...

sapakah yg berkata begitu? (ahahaa...purak2 xthu)

bg aku...budak bodoh gk cz nk kt org xnk kt dier..ehehehe

PLUS....
"Iman tak dapat diwarisiiii
dari seorang hamba yang bertaqwa..
ia tak dapat dijual beli…
ia tiade ditepian pantai…"

tau rrr x dpt diwarisi, dibeli...
tp pe salahnyer brusaha kearah itu...kearah jln yg lurus(owh~ttiba feel ustazah lak...ahahaa)...
keep up d'gud work beb

thE^DuCheSs said...

heh? dun get it ur meaning beb!!!LoL~~~

btw, do remind me if i'm wrong...except the one u always said..hey..boring la cakap bende same ngan mung..hahhahahhahha..bleh tak tukar tajuk everytime we meet...hahhaha...meet u later darl!!

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU