Friday, August 21, 2009

reSpEk La bEb!!!

Cite bab respek…dari besar sampai kecik aku aku di ajar suh respek orang ..yang mana aku translatekan dari pemahaman aku , respek orang yang reti respek ko ..jgn duk ngade nak respek orang yang bodoh tahap cipan bukit tu ,yang tak reti nak respek orang..tapi ko plak sedap2 je nak respek dia..ape kess???? Bodoh hape???

Lantak ko la nak kate aku kasar ke hape..at least aku btaw kat sini, kalau aku da tak suka ko!!! Pegi M la wei…jgn nak rapat ngan diorg…orang kate tak kenal maka tak cinta, tapi kalau da tak kenal pun da tau perangai cam hape, jgn kate nak cinta…nak kawan pun , kim salam la beb….kutuk2 orang kemain, pastu bleh pulak cakap I LIKE u..pejadah???? memang aku da kate la, ko kawan jugak ngan orang camtu, haram aku nak tegur ko…so, ko nak kate aku sombong ke, stuck up ke..ade aku pedulik???

2 minggu kawan da setuju nak couple??? Ko ni orang ke? Kucing??kang aku cakap lebih2, terase..sensitip konon..tapi ade ko pK dalam jangka masa panjang kalau dia tak suka ko nanti? Ade? Ade? Tapi siyesla aku still bleh tahan kalau ko datang nak ngadu masalah..cumenye, aku akan dengar je la..malas nak kate ape da…kang kalau aku cakap: Aku da kate da~~~, ko terase plak kang!!!tapi satu nasihat aku: Buat keputusan tu, cube pK masak2 skit..jgn aci redah je..mentang2 orang lain semua ade boyfren, ko pun nak ade jugak? Camtu??? Senang tul pikiran ko…kalau camni la cara pemikiran, baik takyah masuk university…amik sampai degree konon, skolah bertingkat2, sampai form5 lagi, tapi bodoh berlapis2…aku yang tak kenal ni pun bleh Nampak dia cam ade motif lain (wallahua’alam la kalau dia bleh berubah hati, bagus la, aku bersyukur)..tapi ni..ceh~~~bajet hebat la konon??? Boleh blah~~~

2 comments:

mimiemonImagination said...

err..budak tu mie kenal ea?

thE^DuCheSs said...

duk diam2 mie..akak cepuk jugak kang!! haish!!

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU