Monday, May 25, 2009

mMmm...Mmmmm...dan mmmmmM Lagi...

Long time no see buddy!!!

aHah!! da lame tak ke udara di blog ni..banyak bende nak upload..tapi mmm..apa nak dikata..sape kate suri rumah banyak mase free kan??? hahhaha..

gambar masakan2 yang dibuat sepanjang 2 minggu lepas, tak upload pun lagi..kat fb plak, gambar g feeding bird kat dandenong n g carik pingu kat st kilda pun tak upload gak lagi..alasannya...busy + penat nak ngadap lappy....but the same reason is= MALAS.

blog2 kawan2 pun da lame tak baca..adeh...ni blom ade anak sendirik ni..tak keje pun lagi ni..hahahahh..seNgaL tul...btw, just wait n wait ok...

see u later then, have fun n have a nice day..chow chin chowwwwww!!!!


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU