Friday, May 1, 2009

bEsDay @ bEstDay???aHah!!!

besday Huda,23hb mei, besday Akey, 18hb mei, besday jila 12hb Mei, besday Faseh 11hb mei n besday Kak Na 2hb mei..ulp!!! ramai giler bulan ni..wah!!!!! cebana ni(dialek hanan untuk cemana ni)....mana mauku rompak bank untuk carik duit..hahhahhaa..btw, adiah kat kak na da ade,dan sudah dikirim melalui akey.... kat huda? aisehhh..buat kek je la nanti...mmmm, akey? erk??? how2....faseh plak? aduila..apa diorang suka ni...

kakak plak tak paham2,dia ingat bila masuk mei, so, tu besday dia, dia tak paham yang besday ia on 23rd of may...haish!!! payah jugak dapat anak yang sangat suka bertanya...tapi best gak..hahhahhaha..

akey balik malam ni..aku akan takdek teman gosip..hoho...petang tadi teman dia g beli souve yang mana tak cukup n coklat..n i just bought a new perfume....Halle Berry..oyeah!!! hahhahah..sejak kak na bagi aku Perfume Celine Dion, dan perfume seterusnya semuanya start ngan name celebrity je,Britney Spears, Paris Hilton n Hillary Duff..so...jadik la koleksi..hayya....ingat nak kumpul perfume lak sebagai hobby...

alamak!!!! mother's day!!! UMIE??? aiseh!!! cebana bleh lupe ni..nak kirim ape ye?..adeH2!!!! kena pK gak...

ok..patutnya cite pasal hari jadik, tapi da silap langkah..hahhahaha...hopefully, akan ade suggestion adiah untuk akey n fasih n kak huda nanti!!!not to forget, adiah umi untuk mother's day.... till then, Chow!


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU