Sunday, April 5, 2009

haRi sEmaLam yaNg GumBira...

Semalam aku menemani kak long balik ke Bangi..dan, Farhan jugak otw ke Bangi dari Kota Bharu......sepatutnya balik ngan flight, tapi dia aci g burnkan tiket tu sebab nak bawak datang keta Suyah untuk bagi Kak Long guna....hui, kalau la bagi aku je tiket tu,maunya melompat gembira sebab bleh balik kampung...hahahhaha....nasib baik tiket Rm1 je....hehe...malamnya, kami bertiga call umi: dan macam biase, buat loudspeaker dan berebut2 nak cakap ngan umi.SERONOK!!!!!!hahaaha...memang macam budak2 tak ukp umo..tapi rase happy sangat2...da lame tak gaduh2...dan umi plak duk bebel2 yang kiteorg ni asyik nak berkepit je..hahhaha...owh!!! sayang umi ngan ba!

dan semalam..kami adik beradik kuar makan2....bersama aku, pa'an kak long ,kak ayah(bestfren k.LOng) dan jaja(awek pa'an) , kami ke IKEA for the lunch....mmmm..makanan..mak aih!!! banyak gile, pa'an makan fish n chip, aku makan chicken chop, jaja makan ape ntah n kami share daim cake n meetball. dan kak long ngan kak ayah pun sama...lepak kat ikea dari kul 12.30-4.00hahhahahh..duk borak kosong je sambil bergelak ketawa..kuar dari ikea dan berjalan ke The Curve....owh..nasib baik aku memakai wedgesku 2 inci...kalau tak, aku mesti am orang kerdil..haish!!, kak long da tinggi, jaja pun lebih kurang pa'an...aku je yang cenonet...haish!! nak makan pe lagi bagi tinggi ni!!....dan dibawah adalah makanan yang nak bagi min terliur..hahhahahha....
mmmm.dan aku kemudiannya menemani kak long ke Sogo plak...mmm...sampai lenguh2 kaki, dan aku siap duduk bersila atas lantai tunggu kak long pilih handbag..ya ampun...aku shopping pun takdek la cam dia..sikit punya cerewet nak beli barang...tak paham tul...dan almost kul 9 malam, kami ke Old Town untuk menjamu selera...dan lepak lagi kat sana.,...hahahhahha...hari melepak sedunia la katakan...dan kul 10.30, balik uia..aaaaaaaaaaaaaaaaa...tak baca traffic lagi!!!
owh.kena baca buku ni..k2..aku end kat sini..chow chin chow!!

2 comments:

- M i N - said...

tak menarik lgsg gmba yg akak amik tu..cemane sy nk jeles,...hahahah

thE^DuCheSs said...

ceh..bab kutuk orang..bagi je kat ko..excellence kot!!

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU