Tuesday, March 24, 2009

weLcomE abOard aHmaD aKhtAr muNir-FamiLy cOde 0037...

Baby Akhtar and his brother- Amal

Ah!! Aku tak tau…sungguh! Kakakku yang sulung- Juhaida Yaacob telah selamat melahirkan baby yang agak chubby (3.2kg) 3 hari yang lepas..apakah? La…ade ke tak patut orang lain tak bagitau aku…tau la I’m sooooo demmm busy weekend ritu, but at least, u can messaging me….kate skang technology canggih…hai, rase cam adik tak bertanggungjawab tul coz tak amik tau hal family….haish!!!

But anyway, who cares if I’m a bad one… (“,)LoL…da betul pun..terbukti lagi..hahhahahah…ok..i just receive a mms showing a picture of amal n akhtar (my nephews) from kak Da this morning.mungkin kak Da pelik sebab aku tak mesej dia pun untuk ucap tahniah walaupun da beberapa hari yang lepas…hehe..sorry kak! Saya betul2 tak tau…ahah!!

Dan aku terus bingkas bangun ( padahal da kul 12 tgh hari..hahhahah) kerana terkejut tahap cipan…hah???bila mase lak budak ni kuar? Hahhaahha..cube tepon, tapi tak diangkat, tido agaknya…dan terus melencong tgn menekan no Hana…

“weh, bila kak Da bersalin?”
“La….mung tok tau ke? 3 hari lepas rasenya….baby boy, chubby giler..muka cam Jojie…cam cina pun ade..hahhaha..besar kot..3.2kg”
“Eyh?tadok oghe oyak kakku pun”
“ingatkan mung tau”

Ces!!! Ade ke main ingat2..tak puas ati tul..tapi nak buat cemana, da bende da lepas…dan owh, Congratulation to my beloved sister ..May Allah Bless u and your Family always….

Hmmm..maknanya tahun ni da 2 org anak sedara aku dapat…bulan 2 hari tu, baby Marissa, n bulan 3 ni, Akhtar dan InsyaAllah yang ketiga akan menyusul dalam bulan 12 nanti..haish!!! kena buat senarai name2 anak sedara ni..da bertukar2 abis name diorg, baru 18 org…adui la….latihan Sudoku perlu diperbanyakkan…hahhahaha

1- Egy (Mohd Izyan)
2- Awan (Mohd Safwan)
3- Una (Dhiya Husna)
4- Wafi(Ahmad Wafi)
5- Jojie(Ammar Zuhdi)
6- Rina(Dhiya Khairina)
7- Amal (Mohd Amal Zikri)
8- Akhtar (Ahmad Akhtar Munir)
9- Syafiq=Along (Mohd Syafiq)
10- Afif (abe Cik) (Mohd Afif)
11- Aqi(Mohd Baihaqi)
12- Afnan (Ahmad Afnan Munif)
13- Kak Huda (Wirdatul Huda)
14- Adik Hanan (Zahratul Hanan)
15- Udin (Mohd Izzuddin)
16- Ucop (Yusoff Saifuddin)
17- Maryam(Maryam Hasanah)
18- Marissa (Marissa)

Aha! Ingat pun name2 diorang, tapi tiap kali panggil, mesti name da bertukar2..sorry ye..Cik Onnie compiuh da…korang muka cam same…hahhahaha… really Love this Family..till then ,adios!!!

4 comments:

aMaeBa said...

nmpk nyer anak buah dh ramai...
bila akak nk ada anak?
umur dh semakin....

thE^DuCheSs said...

ade beza ke mael? nak kutuk tu biar habis k? jgn nak cakap separuh2..akak tak suka!!!ceh....

thE^DuCheSs said...
This comment has been removed by the author.
thE^DuCheSs said...

hahahah..poyo la mael...

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU