Tuesday, March 3, 2009

hAri sEmaLam yaNg ...

mmmm…sepatutnya entri ini adalah untuk hari semalam…disebabkan separuh dah tulis, tetapi terpakse diberhentikan dek kerana kena halau ngan Bro Ali suh g main audi coz kena dgr talk dari Pfof Asmawi pasal redevelopment of Mecca,terpakse dipostpone entri kali ini…semalam adalah isnin, March 2nd, 2009. Crit 1st kiteorg untuk Special Area Plan untuk Sungai Petani, Kedah..adapun aku bersama 7 lagi kawan segroup, membuat SAP Sg.Petani-Heritage n Conservation..untuk projek kali ini, groupku sangatlah lucu. Terdiri dari 4 laki n 4 pompuan iaitu, aku (secretary), atul ( GROUP LEADER), leha n shanor (treasurer) ,jugak budak2 laki iaitu mael, faiz(ASST.GROUP LEADER) , fido dan angah da rase cam adik beradik…tiap kali meeting, suka sangat carik gaduh n then memang duk gelak2 je kerjanya…aku cam biaselah, gaduh ngan mael yang suka panggil aku tua,pulak2 ditambah ngan atul yang tetibe berpihak kepada mael..cess!! kuang asam korang…hahhahah..dan mael pulak tetibe ajak leha couple ngan dia..sebab takdek keje...hahhahhah..( skandal terbaru studio)…dan dengan itu buat kiteorg cam gelak bagai nak rak…hahahhahaha..siyes..group kali ni, walaupun tgk dari sudut negative-asyik main2 je nampaknya, tapi dari sudut positive plak..kami di dalam jalan yang betul….apakah? hahahhahaha…semalam selepas crit ngan 4 orang lecturer, bro lokman, bro nazri, bro rustam n bro ali, kami diberitahu yang kami berada di landasan yang benar..alhamdulillah..thanks to GOD very much…padahal malam before tu, kemain cuak sebab group kami cam lain dari group lain…group lain duk sebok mengaler schematic plan diorang…dan, group kami plak-aku n mael duk tgk video nyanyi2 korea, fido, faiz n angah duk borak2, shanor kadang2 join aku ngan mael, leha plak duk join angah borak n atul je duk buat keje…hahhahahah..punyalah rileks group kiteorg…tapi kami maintain buat bodoh je..sebabnya kami percaya yang group kami da buat mende betul!! Padahal tak bape sure gak, buat2 berfikiran positif la konon…dan Alhamdulillah again, dikomen cume untuk menghighlightkan lagi heritage value kat S.P.T.C, dan menukar vision untuk project ni….dan kiranya, hari2 yang tak cukup tido n balik pagi2 kul 5 or 6 …dikira sangat berbaloi dengan apa yang kami dapat…Alhamdulillah again n again..kendatipun begitu, cuak jugak la semalam kot2 madam, Dr. aziz, Dr. Mohit n Sir che’Din yang akan mengconsult..hehe..takut beb!!padahal sama gak pun mane2 lecturer coz sangat memberi input yang membina( jika dilihat dari sudut positive la kan)….so, the whole story here, on MONDAY ,MARCH 2nd,2009….i’m totally happy..hehe…tu je nak cakap sebenarnya…..hahhahahaha..till then, chow!

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU