Wednesday, March 4, 2009

hApPy !!!!

mmmm..masuk ari ni..tinggal lagi 2 hari aku nak fly balik kb..huhu..sangat la excited tahap gaban…aish…tak sabar rasenya nak gaduh2 ngan amad n yin..dan yang lebih membuatkan aku teruje adalah nak bergosip ngan umi n kak na. OMG I was totally so so so so so so demmmmmm excited!!!! OMG! OMG! The only one left is me now…hahahahhahah..so, bila la aku pulak yang nak kawin…hahahhahaha….cemana nak cakap eyh, berita ni adalah sahih dan tepattetapi tidak boleh nak dihebahkan sewenang-wenangnya lagi dek kerana aku da janji ngan orang tu…and OMG again, aku sangatlah gembira, mungkin berbaloi aku menangis ketika dia kawin ari tu.hahhahahha..yang mana buat umi marahkan aku asal nangis2 sedangkan kite buat keje elok..huhu..alahai mak bondaku sayang, da dia kawan same bergosip, bergembira dan berduka…opkos la aku sedih tahap cipan bila dia kawin ritu..umi ni macam tak tau plak..hehe…ok.sambung pade cite asal, memang sebab pertama kegembiraan aku adalah nak balik Kelantan tgh hari jumaat ni, maklumlah da nak dekat 3 minggu lebih tak balik kan..hahhahaha…tapi yang merangsang aku untuk terus gembira adalah bila mana aku mendapat perkhabaran yang aku kira- ya Allah, terima kasih di atas rezeki yang kau limpahkan kepada kami-aku menjadi happy yang teramat paling, memang da lame tunggu, tapi mungkin baru kali ni Kau mahu memberikan rezeki itu di saat kami berduka dengan pelbagai musibah…..ALHAMDULILLAH…n to my beloved sister, hana and my beloved bestfren- zek n min( coz dua ni je ade blog)sorry sangat2 kalau korang cam cakap- ape nonie ni, cam harammmmm!!!- sebab aku tak dapat nak bagitau perkara sebenar coz aku da janji dengan empunya badan…but I think u know the news already hana….n still, I’m in a demmmm happy situation!!! Adios!!!

6 comments:

semut_atas_carpet said...

happy too~

thE^DuCheSs said...
This comment has been removed by the author.
semut_atas_carpet said...

someone is coming~

thE^DuCheSs said...

masih tidak paham..hahahahha..atau lebih sesuai ayatnya ialah: lagi tak paham ade la ....hahahhaha

Xulikha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
thE^DuCheSs said...

sorry yang, i terpakse delete comment u.....hahhahaha..gila berani mati mung zek...hahhaah..sorry tau..segala comment perlukan penapisan

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU