Saturday, February 28, 2009

tAk deK keJo...

Dan aku ade lagi perasaan untuk membuat entri..hari ni, nak menge’TAG’ diri sendiri plak…enjoy it!!

1)Nama panggilan anda?
Nonie, Kak Non, Cik Oniey, Ning, Kak Nie

2)Warna kegemaran anda?
Purple, MeroOn, Hijau

3)Perkara Paling m’bencikan?
Kuning

4)Satu word mendescribekan anda?
Naughty!

5)Tidak boleh tido tanpa?
Adam-my teddy

6)Minuman feberet?
Sirap!

7)Kala waktu bosan?
Carik gaduh ngan org

8)Kalau da boring tahap gaban?
Mandi, tido.

9)Kalau tensyen?
Shopping n nangis

10)Paling relaks bila?
Balik kampung lepak ngan umi n baba

11)Sangat sensitif bila?
Kena tegur kat family n orang tegur ke’pendek’kan dan ke’kurus’an diri

12)Perkara yang tak leh dilupakan?
Kena rotan kat ustaz harun- F4..hahhaha

13)Paling tak reti buat?
Goreng mee….siyes!!!

14)Addicted to?
Sirap!!Novels, Dark choc n lollipop

15)Sangat payah untuk?
Simpan rambut panjang!

16)Subjek paling dibenci?
Matematik

17)Cikgu paling diingati?
Cikgu Rahiah-cikgu kimia, kena cepuk kepala pasal kantoi makan nasik kerabu dalam kelas time subjek kimia…lapar kot!!

18)Sangat sukakan style?
Bang nuar!!! Wahhh!!!!! Cun2

19)Bila rase mau membunuh orang?
Bila part gaduh ngan mael dan dia start panggil aku kakak yang TUA!!haish!!

20)Record paling lame mandi?
2 jam….hahhaha…

21)Bila da malas?
Tawar 4 juta pun buat bodoh je..tak heran!!

so, i'll end here! titik!!

3 comments:

aMaeBa said...

tua...
tua...
tua...
lalala....

thE^DuCheSs said...

sape mael? ko ke? memang la...akak da lame tau!!haish!!!

thE^DuCheSs said...

i think i should add FARHATUL ADIBAH skali dalam senarai orang yang aku rase nak ..... cam mael!! huh!!!

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU