Sunday, February 1, 2009

eNtry yaNg iTik......


Mmm..hari aku rase entry aku akan jadi berterabur..sebabnya, aku skang kat studio kena siapkan report...

Skang ni cam blur ngan sector yang aku buat- land use.padahal sangat banyak yang perlu aku buat,ntah la...untuk kali ni..group aku ade 16 org ahli, aku plak ber-partner ngan amir untuk buat land use. tibe2 aku rase aku sangat bodoh dan stress, aku pun tak tau nape...rase cam nak jenguk kepala dari tingkap studio ni, terjun dr tingkap 4 ni..pergh..bapak stress..

Tapi bernasib baik gak aku tgh online dan abg n adik aku (dalam gambar- baju merah=pa'an, baju pink=abg sih...saja amik gambar diorag yang tak hensem....hahhahaha) duk nyakat aku kat facebook..so, ketensyenan tu berkurang sedikit...agaknya stress bercampur dengan ketidak adaan duit semenjak seminngu dua ni..alahai..tetibe rase cam nak g rompak bank n kaya raya supaya bleh sewa jet jap nak balik umah...

Sebab umahlah tempat yang paling aku rase selamat, gembira, dan tempatpaling seronok di muka bumi ni...kalau balik umah..serta merta aku lupakan ape yang berlaku di kL..walaupun keje aku bertimbun2....plak tu, masuk bab hp jgn cakapla....kadang2 bleh missplace letak hp sampai berhari2...hahahhaha...bongok tul...dan skang jugak rase sangat lapa..nasib baik ade ustad, group member aku, kirim g beli roti bakar kat highway. dan berbalik pade perenggan sebelum, sebab tu aku suka duk umah..kalau lapa..g je dapur, memang banyak makanan.kalau tak yang da masak pun, bleh panaskan minyak, goreng je kopok ke, nugget ke, hot dog ke..kan sonang...

Aku da kena jeling kat group leader aku sebab asyik duk bertenet...rasenya baik aku sambung keje aku smula..hehe..kang ade yang makan tisu kang...huhu..cincau....cincau.....chow cin cau!!!!!!!


No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU