Saturday, February 14, 2009

baRaNg2 keSayaNgan....

mmm..sebab da lame tak buat entri, aku lekat gambor ni....plak tu malas nak buat entri panjang2..hui..still mood tekanan perasaan....so, check it out!!

mmm...menatang 3 ekor ni adalah teddy2 yang aku dapat mase besday aku...paling lame-ADAM tu( mrbean's teddy) mase umo 19, dr abg sih aku..hehe..keburukan menatang tu, kalau takdek dia, aku takleh tido.siyes!!so, akan dikelek walau kemana aku pegi....hahahhah..bongok tul...

then , NYUNYU,(penyu biru kt belakang) nyunyu ni best giler buat letak kepala..bapak comfort kot...memang tido tak bgn la..adiah dr kak na n kak long...sebabnya 3 3 org ade menatang tu, kak long kaler pink, aku n kak na kaler biru.

then again, zebra oren tu= RAIN, adiah dr nad, nawwar,mus n farah...mase besday aku tahun lepas2 kot..lupe plak..sangat berguna bila nak lepas tensyen..campak je rain tu ke dinding..kemudian kutip balik, dan gigit..hahhahahha..sian tul..

Cincin2 kesayangan...hehe...lupe taruk lagi satu,cincin emas, warisan temurun untuk anak2 pompuan yang mana aku taruk kat rantai leher aku, sebab takut org cop aku da betunang..hahahhaha

cincin yang ukir name aku-nonie-dibeli dan ditempah atas usaha aku sendirik time duk matrik uia, kiranya da dekat4 tahun pakai tanpa dibukak..kalau tak pakai, rase cam tu bukan aku..tu qarin aku..huhu.

then, besday present jila kasik.juga berupa cincin ...sangat brguna untuk disisipkan pada tudung2 yang aku pakai..bagus tul cincin ni...cayolah cakap den...

haaaaaaaaaaa..ni aku paling sayang,mug moo aku, adiah untuk diri sendirik untuk besday tahun lepas...ade 3 org yang ade mug ni, iaitu sape yang rapat ngan aku kat uia ni.. jila, akey n min...semua dapat sorang satu, sebabnya, besday aku, kawan rapat aku akan dapat adiah dari aku...hehe..

No comments:

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU