Friday, January 30, 2009

Beli ceongsam…

Er..er…nak btaw ke tak?tapi da tulis tajuk pun..hahhaha..poyo je..actually da lame nak beli ceongsam..masa kat matrik lagi..tapi tak sempat2 nak g survey..(bapak lame amik mase..3 tahun lebih kot..hahhahahah)so, nak dijadikan cerita…minggu lepas ajak meen g jenjalan area sg wang, bb n times square(yang mana sampai skang aku tak tau bezanya)kiranya nak survey cr ceongsam…

So, cr punya cr..berkenan la 3 jenis..aci lepas buat lap tali lap lai li tam plong….pilih la kaler background hitam corak peacock..(lagi dua kaler navy blue corak bunga kuntum n lagi satu, kaler putih, juga corak bunga)

Kirenya cam dress paras lutut…saiz..cam biase la kan..hehe…cute rase..bukan nak cakap aku cute eyh..jgn silap translate..jauh panggang dr api….hehe..so…nilah ceongsamm yang aku beli..konon nak sambut CNY…hahahha..bapak berangan….huhu!!!

2 comments:

Xulikha said...

keje menghabiskan duit..mmg hobi

thE^DuCheSs said...

apakah??? ala..da mengidam lame kot zek....bior la..buwek!!! ;p

piGiEbeNg nAk bAyar uTaNg piTipiTipU